NOVA UBICACIÓ PER AL FONS ARTECA!

NOVA UBICACIÓ PER AL FONS ARTECA!

Amb la inauguració de la nova sala polivalent de la biblioteca, el 22 d'abril de 2014, s'obre una nova etapa per a totes les obres del fons Arteca. A partir d'aquest moment, la major part de les obres es poden trobar penjades a les parets d'aquest nou espai. De tal manera que només amb un cop d'ull es pot visualitzar bona part del resultat dels artistes d'aquest col·lectiu i triar quina obra endur-se a casa en préstec.


 

FOTOGRAFIES, DE JORDI CANÉ

Fins l'11 d'abril podreu gaudir a l'espai Arteca de la Biblioteca de Palafrugell de l'exposició de Jordi Cané. Sota el títol de La Mar Brava ens presenta un seguit de fotografies preses durant el temporal de 2010 a diverses platges del litoral palafrugellenc. El fet d'utilitzar una còpia digital a partir de negatiu analògic dóna una aura especial a les seves fotografies. Veniu a descobrir-ho! 

 

EXPOSICIÓ COL·LECTIVA GROC I VERMELL

EXPOSICIÓ COL·LECTIVA GROC I VERMELL

Fins al 2 de maig podeu visitar l'exposició col·lectiva d'Arteca, "Groc i Vermell" que ha reunit per a l'ocasió obres dels artistes següents:  Rosa Aguiló, James Burch, Ona Esteban, Hermínia Esteva, Anna Grimal, Pedro Osuna, M Rosa Piqueras, Cati Salazar, Umei Téllez, Cyril Torres i Alex Trabal.