Arriba a l'Arteca part del llegat d'August Puig

Fins el 29 de gener de 2016, es podrà visitar l'exposició "Simfonia dels temps i els espais" d'August Puig (Barcelona, 1929 - Monells, 1999). Reconegut pintor, establert a Monells, amb obra a museus d'art contemporani, com el Macba o el Pompidou.

Quan la família de l'August Puig es va assabentar del projecte Arteca, va considerar la possibilitat de donar una col·lecció de llibres d'art de la seva biblioteca personal, així com de la donació de dues obres, per a que puguin ser deixades en préstec i passin a formar part del fons d'art Arteca. 

Per aquest motiu, el passat divendres 8 de gener de 2016 es va signar el conveni de cessió de dues obres i part de la biblioteca d'August Puig, entre l'alcalde de Palafrugell, Juli Fernández i la vídua de l'artista, Íngrid Puig. L'acte va ser presentat per Jaume Fàbrega, historiador, crític d'art, gastrònom i amic personal de Puig. 

VIISITA COMENTADA A L'EXPOSICIÓ NIVIS A LA FUND. VILA CASAS

Si voler visitar l'exposició Nivis, de la ma del seu autor, apunteu-vos a la visita guiada que ens farà el dissabte 20 de febrer. Ens trobarem a 2/4 11 a la plaça Can Mario, en Cyril ens farà una introducció i tot seguit entrarem a Can Mario per descobrir la seva exposició. 

L'activitat és gratuïta, però us aconsellem reservar plaça trucant al tel 972 30 48 09.