Sessions de "sketching" des de la biblioteca. (Clica per veure més imatges)

Des del 2014 la biblioteca de Palafrugell organitza diferents sessions de dibuix in situ guiades per l'artista palafrugellenc Lluís Bruguera. Per aquest estiu se n'han programat dues,  una pel 15 de juny i l'altra pel 13 de juliol  i està previst fer-ne una altra a la tardor/hivern, de moment encara sense data concreta. 

La participació és gratuïta, però és obligatori inscriure's al tel 972 30 48 09. 

Col·lectiva Homenatge al mestre Brossa. Clica per ampliar informació

Més d'una vintena d'artistes del col·lectiu Arteca participen  a l'exposició Homenatge a Joan Brossa per celebrar el centenari del seu  naixement.

Excepcionalment l'exposició ocupa a més a més de l'espai expositiu de la biblioteca, la sala d'exposicions del teatre Municipal de Palafrugell. Es pot visitar a partir del  6 d'abril i fins al 25 de maig.

Dissabte, 13 d'abril al matí es podrà visitar l'exposició amb la majoria d'artistes que hi participen, una ocasió per conèixer als artistes i descobrir la seva mirada cap al mestre Joan Brossa.

 

Exposició: Amb gust de mar. (Cliqueu per veure més imatges)

Arteca posa a disposició dels socis de la biblioteca,  majors d'edat més d'un centenar d'obres cedides per diferents artistes  vinculats a Palafrugell, però a més a més, de tant en tant, amb la intenció de promoure el coneixament d'aquest fons  organitzem exposicions temàtiques, aquesta és la 3a que fem i esperem que n'hi hagin moltes més.

En aquesta ocasió els artistes participants són: Pere Amilibia, Manel Bosch, Carme Capdevila, Phipps Geoff, Carme Llimona, Lluís Maimí, Josep Plaja, Romy (Rosa M. Piqueras),Guillem Rocas,  Rodolf Saval, Kim Soler, Francesc Torrens, Gaspar Vilà i Teresa Vila.  

Rostres i personatges. Del 15 de febrer al 29 de març 2019. (Clica per veure les imatges)

Rostres i personatges és una exposició col·lectiva del fons d'Arteca.

Amb la intenció de promoure els Fons d'art  -Arteca- i als artistes que en formen part, la biblioteca organitza una exposició temàtica anomenada Rostres i personatges. Trobareu obres de tipologia molt diferent, retrats  de persones reals de mides i tècniques diverses i personatges més o menys estrafolaris: ballarines amb cap d'animal, personatges fantàstics sorgits d'un codi de barres, o d'una corrida de braus... totes sense excepció formen part del fons i es podran demanar en préstec a partir del 30 de març.