Tom Sharpe. Un gentleman a Llafranc. Xerrada.

Divendres, 30 de març a les 19h  amb motiu de l'exposició de fotografies de Tom Sharpe a la biblioteca de Palafrugell, us oferim una xerrada que ens permetrà endinsar-nos en la vida i obra de Sharpe, ho farem de la ma de l'escriptor Miquel Martín, de Montserrat Verdaguer (Presidenta de la Fundació Tom Sharpe) i d'Helena Boadas (gerent de la Fundació Tom Sharpe).

Sereu tots benvinguts!

TALLER DE TEXTURES AMB LOLA BARRANCO

Dilluns 3 i 24 d'abril a les 18 h us oferim un taller en dues sessions. És gratuït i obert a tothom, només cal que truqueu per inscriure-us al tel 972 30 48 09.

De la ma de la pintora Lola Barranco, treballarem amb materials i tècniques sobre PAPER, textures visuals i tàctils amb llapis, carbonet, gouache, tinta, ceres... per a fer emulsió, frotage, esgrafiat, estarcit, estampació... Acabarem confeccionat un mostrari amb les diferents tècniques i materials que ens el podrem endur a casa.

Nova expo Arteca: Pere Amilibia, "Garoines i bogamarins"

Fins al 29 de març podeu visitar la nova expo d'Arteca a la biblioteca, "Garoines i bogamarins" de Pere Amilibia. Artista multidisciplinar establert a l'Empordà i format a les escoles E.I.N.A. i Elisava de Barcelona. Enguany, ha il·lustrat també el cartell de la Garoinada 2017.

Esperem que us agradi i us animeu a visitar-la!

 

 

Inauguració de l'exposició: En algún lugar del purgatorio. (Cliqueu aquí per veure les imatges)

En algún lugar del purgatorio és el nom de l'exposició que l'il·lustrador Alex Quiles presenta dissabte 28 de gener a la Biblioteca de Palafrugell. La inauguració està previst per a 2/4 de 7 de la tarda. 

A veces me imagino un mundo blanco en el que figuras efímeras nacen. Cuando más intento enfocar su imagen, más se diisipan, como cuando una intenta recordar un sueño justo al despertar.

Esta obra refleja esas búsquedas en el mundo opalecente... Purgatorio.

Alex Quiles.