Rostres i personatges. Del 15 de febrer al 29 de març 2019. (Clica per veure les imatges)

Rostres i personatges és una exposició col·lectiva del fons d'Arteca.

Amb la intenció de promoure els Fons d'art  -Arteca- i als artistes que en formen part, la biblioteca organitza una exposició temàtica anomenada Rostres i personatges. Trobareu obres de tipologia molt diferent, retrats  de persones reals de mides i tècniques diverses i personatges més o menys estrafolaris: ballarines amb cap d'animal, personatges fantàstics sorgits d'un codi de barres, o d'una corrida de braus... totes sense excepció formen part del fons i es podran demanar en préstec a partir del 30 de març.

   

 

Taller de dibuix per a nens i joves amb Bruna Valls

Una de les artistes més joves del col·lectiu Arteca compartirà amb vosaltres la seva tècnica i els seu coneixements.

En aquesta ocasió treballarem el color. Si en voleu saber més, apunteu-vos al taller. 

Recordeu que és imprescindible inscriure's al taller per poder-hi participar tel 972 30 48 09. L'activitat és gratuïta, les places limitades.

Col·lectiva Homenatge al mestre Brossa. Clica per ampliar informació

Més d'una vintena d'artistes del col·lectiu Arteca participen  a l'exposició Homenatge a Joan Brossa per celebrar el centenari del seu  naixement.

Excepcionalment l'exposició ocupa a més a més de l'espai expositiu de la biblioteca, la sala d'exposicions del teatre Municipal de Palafrugell. Es pot visitar a partir del  6 d'abril i fins al 25 de maig.

Dissabte, 13 d'abril al matí es podrà visitar l'exposició amb la majoria d'artistes que hi participen, una ocasió per conèixer als artistes i descobrir la seva mirada cap al mestre Joan Brossa.

 

Col·lectiva de cartells de cinema fantàstic i de terror. (Clica per veure els cartells)

A partir del dia 10 de novembre podeu visitar una nova exposició col·lectiva dels artistes del col·lectiu Arteca. Aquesta vegada els hem demanat que versionin cartells de cinema de diferents pel·licules de cinema de terror i fantàstic. 

Pel·licules tan emblemàtiques com Alien, Frankenstein, Psicosis tenen un nou cartell tant o més emblemàtic que l'original.