COL·LECTIVA ARTECA DE CERÀMICA RAKÚ i DIBUIXOS DELS SKETCHERS. (Clica aquí per veure les imatges)

 Peces elaborades durant els tallers del mes de maig per 13 artistes del col·lectiu Arteca, i cuites el 27 de maig al pati de la biblioteca, sota el mestratge del ceramista Carlets amb dibuixos dels sketchers de la biblioteca del dia de la cuita final.

Artistes  participants del col:lectiu Arteca:

Rosa Aguiló, Lola Barranco, Jaume Burch, Angels Campanera, Carlets, Ona Estaban, Llorenç Marquès, Munn, Pedro Osuna, AnnaM. Torrella, Alex Trabal, Umei, Bruna Valls.

Artistes sketchers de Palafrugell:

Lluís Bruguera, Antoni Casas, Juan Ramon Mesa

 

INAUGURACIÓ DE L'EXPOSICIÓ COL·LECTIVA DE CERÀMICA RAKÚ

Més d'una desena d'artistes del col·lectiu Arteca han participat al taller de ceràmica i posterior cuita de Rakú, guiats pel reconegut ceramista Carlets.  En aquesta exposició podreu veure les peces elaborades per cada artista i cuites en públic el 27 de maig al pati de la biblioteca. També  s'hi exposen diferents dibuixos fets pel grup de sketchers de la Biblioteca que han volgut documentar el procés de la cuita. Un petit video documenta tota l'elaboració, des del fang en cru fins a la peça decorada i cuita. L'exposició estarà oberta fins al 28 de juliol. 

TALLER DE TEXTURES AMB LOLA BARRANCO

Dilluns 3 i 24 d'abril a les 18 h us oferim un taller en dues sessions. És gratuït i obert a tothom, només cal que truqueu per inscriure-us al tel 972 30 48 09.

De la ma de la pintora Lola Barranco, treballarem amb materials i tècniques sobre PAPER, textures visuals i tàctils amb llapis, carbonet, gouache, tinta, ceres... per a fer emulsió, frotage, esgrafiat, estarcit, estampació... Acabarem confeccionat un mostrari amb les diferents tècniques i materials que ens el podrem endur a casa.