FESTA D'INAUGURACIÓ DE L'EXPOSICIÓ COL·LECTIVA DEDICADA A HIERONYMUS BOSCH

Amb motiu del 500 aniversari de la mort de Hieronymus Bosch, Arteca també vol recordar l'artista neerlandès, per això hem demanat als nostres artistes d'inspirar-se en ell o en la seva obra. L'exposició es s'inaugurar l'1 de juliol de 2016 A 2/4 de 7 del vespre, aquí us mostrem unes imatges de la festeta  ametnitzada pel grup Belle Rose Duet i de l'exposició.

L' exposició es podrà visitar fins al 29 de juliol al matí. 

Us esperem a tots!

 

VISITA COMENTADA AL TALLER DE L'ARTISTA CYRIL TORRES. 7 de maig de 2016

Ja us podeu apuntar a la visita comentada que ens farà en Cyril Torres al seu taller a Calella  i a l'Espai Raval de Palafrugell. Descobrirem com treballa,  en què s'inspirà, quins materials i quines tècniques utilitza etc.

Un cop visitat el taller anirem a Palafrugell per visitar l'exposició RECORDS, Rodolf Candelaria i Cyril Torres. 

La visita es farà en cotxes particulars, el punt de trobada/sortida és al pàrking del C/ Chopitea de Calella (davant de l'Hotel Alga) a 2/4 d'onze, des d'allà anirem tots junts a veure el taller i seguidament ens desplaçarem a Palafrugell per continuar la visita a l'Espai Raval.

L'activitat és gratuïta, però cal inscriure's a la Biblioteca tel 972 30 48 09. Les places són limitades.

Nova sessió de "PALAFRUGELL DIBUIXA" SKETCHING

Seguint amb les sessions iniciades l'any passat, aquesta vegada us convidem a dibuixar els patis de Flors i violes, les flors, la gent, els espais ... Us esperem joves i grans, la trobada és com sempre a la Biblioteca, des d'on decidirem els patis que volem visitar i dibuixar. Recordeu que cal inscriure's prèviament.