Sessions de "sketching" des de la biblioteca. (Clica per veure més imatges)

Des del 2014 la biblioteca de Palafrugell organitza diferents sessions de dibuix in situ guiades per l'artista palafrugellenc Lluís Bruguera. Per aquest estiu se n'han programat dues,  una pel 15 de juny i l'altra pel 13 de juliol  i està previst fer-ne una altra a la tardor/hivern, de moment encara sense data concreta. 

La participació és gratuïta, però és obligatori inscriure's al tel 972 30 48 09. 

Darrera sessió de "sketching" Diumenge 6 d'octubre (clica aquí per veure les imatges)

Diumenge, 6 d'octubre coincidint amb el cap de setmana ibèric s'organitzen diferents activitats gratuïtes als diferrents jaciments ibèrics de Catalunya, al nostre municipi al poblat ibèric de Sant Sebastià s'ofereix una visita guiada per conèixer les tècniques de construcció, l’estructura urbana i la vida quotidiana a les cases.

 

Exposició: Amb gust de mar. (Cliqueu per veure més imatges)

Arteca posa a disposició dels socis de la biblioteca,  majors d'edat més d'un centenar d'obres cedides per diferents artistes  vinculats a Palafrugell, però a més a més, de tant en tant, amb la intenció de promoure el coneixament d'aquest fons  organitzem exposicions temàtiques, aquesta és la 3a que fem i esperem que n'hi hagin moltes més.

En aquesta ocasió els artistes participants són: Pere Amilibia, Manel Bosch, Carme Capdevila, Phipps Geoff, Carme Llimona, Lluís Maimí, Josep Plaja, Romy (Rosa M. Piqueras),Guillem Rocas,  Rodolf Saval, Kim Soler, Francesc Torrens, Gaspar Vilà i Teresa Vila.