Lis Arnau Garcia. Inauguració de l'exposició de pintures.

Dissabte, 11 de febrer a les 12h del migdia, inauguració de l'exposició Taques, de Lis Arnau.

 

Taques que fugen, que es transformen, que caminen. Tons que s’eixamplen, que es dispersen, que es fusionen. És la pintura de la Lis. Podem parlar de poètica, d’evocació, de suggerència. Que eloqüent pot ser una taca!

En l’aventura del viure i en el seu desgranament dels fets i de les coses que ens assalten, n’hi ha algunes de sobtades i imprevistes que marquen en nosaltres un abans i un després. Un instant, un moment atzarós esdevé el desencadenant d’un àmbit nou, d’una visió diferent del món i la seva manifestació. Aquesta nova mirada no deixa de ser un descobriment.

L’expressionisme abstracte de Lis Arnau García emana contundència, una força pregona.
La seva pintura ve condicionada i marcada per una limitació. Qui no en té? Aquesta mancança no menys-caba la intencionalitat plàstica, l’expressió manifesta, el gest volgut i provocat que pugna per una emotivitat i un sentiment intens. Aquest desig expressiu és l’afirmació del jo, del que faig i del que soc ara i aquí.

En aquest camí absurd i sinuós que és el viure, un dels pocs gestos o impulsos que li dona un cert sentit és l’expressió, l’acte sagrat de crear, que ens acosta a la deïtat i que de forma misteriosa ens lliura a un incert sentit de transcendència. Intentar crear bellesa, que ens pertorbi, que ens convidi a mirar enfora i sobretot, endins. Aquest és el repte.

                                                                                                          Llorenç Marquès

Taques, de l'11 de febrer al 18 de Març.

Deixa un comentari

Estás comentando como invitado.
Prova anti-spam: completa el puzzle!