Fotografia

SergiArbones
Arbonés, Sergi

Barcelona, 1973

Em considero un obsessionat de tot el que fa referència a tècniques de creació d'imatges generades per ordinador. Sóc un admirador de l'Art Digital i tradicional i també aficionat a la música, la fotografia, el cinema i la bicicleta, entre altres coses. 

L'any 1994 vaig veure per primera vegada el que avui entenem com Render (imatge construïda en un entorn espacial 3D controlat per una aplicació informàtica), em vaig quedar tan fascinat que guiat per la passió, em vaig obsessionar en aprendre les tècniques i coneixements necessaris per crear aquest tipus d'imatges tan cridaneres visualment per a l'època. 

Durant tots aquests anys he estat involucrat en diferents camps relacionats amb la creació d'imatges 3D i per tant descobrint com aplicar els coneixements adquirits a les necessitats d'empreses de diferents sectors amb diferents necessitats. 

He treballat a TV realitzant gràfics en temps real, exercint com a docent en escoles d'arts gràfiques i cinema com ERAM i ESCAC, concretament en el Màster d'Efectes visuals i alhora donant serveis de 3d com a freelance, on he pogut aprendre i entendre de primera mà, les necessitats i motivacions de diferents sectors.

ESTUDIS ACADÈMICS

2012 -2012

 • Curs de Producció de Efectes Especials (Escape Studios-Londres).

2000 -2001 (Post grau)

 • Master de Arts aplicades a la animació de personatges tradicional i assistida per ordinador (MAISCA - Universitat Illes Balears).

RECONEIXEMENTS i FESTIVALS

 • 2001 Nominació al Internacional Turku Animated Film festival Curtmetratge (Nunca aprenderemos)
 • 2001 3º Premi Festival Siroco - València (Nunca aprenderemos)
 • 2001 Nominació Festival Art Futura - Barcelona (Nunca aprenderemos)
 • 2002 Medalla d’ or The Worlfest Houston (Nunca aprenderemos)

EXPERIÈNCIA PROFESSIONAL

 • 2005 - 2006 Dissenyador de gràfics en temps real per TV a DORNA SPORTS S.L (empresa organitzadora del mundial de Motociclisme).
 • 2006 - 2008 Generalista 3D freelance Arquitectura digital 3D i animacions per empresas del sector Immobiliari
 • 2001 - 2010 Professor de 3D A l’ escola de realització audiovisual de girona - ERAM i freelance 3D
 • 2007 - 2012 Dissenyador de projectes industrials en 3D per ARMACELL CO. (Europa i Asia )
 • 2013 - 2014 Professor Generalista 3D a L’ escola superior de cinema i audiovisuals de catalunya - ESCAC
 • 2013 - 2014 Supervisor Generalista 3D a Minimo VFX - Barcelona ( “The Machine” and “ Monsters Darknight” ) Movies.

Si en voleu saber més cliqueu aquí

Fotografia

peremaruny
Maruny Comas, Pere

Manresa, 1974

Periodista i fotògraf. Especialitzat en fotografia documental i de reportatge, ha treballat com a corresponsal de diferents mitjans al Pròxim Orient. Actualment viu i treballa a Palafrugell.

Si en voleu saber més cliqueu  aquí

Catàleg d'artistes Fotografia

FcoCobos.JPG
Cobos, Francisco

 Huetor Tajar (Granada), 1941

Aficionat a la fotografia i amant de la natura des de sempre, vaig comprar la meva primera càmera quan va néixer el meu primer fill , però només vaig anar fent fotos, com la immensa majoria, en els viatges,  les vacances i en esdeveniments familiars .

Ha estat al jubilar-me i comprar-me una càmera digital quan he reprès l'afició . Després d'un temps sense decantar-me per cap tema en concret, en veure les propostes dels aficionats a la fotografia de natura, entre els quals es troba la meva filla, ha estat quan he orientat la meva afició cap a temes naturals: paisatges, flora i fauna .

Darrere del visor he descobert la gran quantitat i la gran varietat de flors i orquídies silvestres que tenim en els nostres camps, amb els seus vistosos i alegres colors i les seves elegants formes. Detalls en els que normalment no ens fixem i que són sorprenents.

Francisco  Cobos

 

Si en voleu saber més cliqueu aquí

Catàleg d'artistes Fotografia