Fotografia

SergiArbones
Arbonés, Sergi

Barcelona, 1973

Em considero un obsessionat de tot el que fa referència a tècniques de creació d'imatges generades per ordinador. Sóc un admirador de l'Art Digital i tradicional i també aficionat a la música, la fotografia, el cinema i la bicicleta, entre altres coses. 

L'any 1994 vaig veure per primera vegada el que avui entenem com Render (imatge construïda en un entorn espacial 3D controlat per una aplicació informàtica), em vaig quedar tan fascinat que guiat per la passió, em vaig obsessionar en aprendre les tècniques i coneixements necessaris per crear aquest tipus d'imatges tan cridaneres visualment per a l'època. 

Durant tots aquests anys he estat involucrat en diferents camps relacionats amb la creació d'imatges 3D i per tant descobrint com aplicar els coneixements adquirits a les necessitats d'empreses de diferents sectors amb diferents necessitats. 

He treballat a TV realitzant gràfics en temps real, exercint com a docent en escoles d'arts gràfiques i cinema com ERAM i ESCAC, concretament en el Màster d'Efectes visuals i alhora donant serveis de 3d com a freelance, on he pogut aprendre i entendre de primera mà, les necessitats i motivacions de diferents sectors.

ESTUDIS ACADÈMICS

2012 -2012

 • Curs de Producció de Efectes Especials (Escape Studios-Londres).

2000 -2001 (Post grau)

 • Master de Arts aplicades a la animació de personatges tradicional i assistida per ordinador (MAISCA - Universitat Illes Balears).

RECONEIXEMENTS i FESTIVALS

 • 2001 Nominació al Internacional Turku Animated Film festival Curtmetratge (Nunca aprenderemos)
 • 2001 3º Premi Festival Siroco - València (Nunca aprenderemos)
 • 2001 Nominació Festival Art Futura - Barcelona (Nunca aprenderemos)
 • 2002 Medalla d’ or The Worlfest Houston (Nunca aprenderemos)

EXPERIÈNCIA PROFESSIONAL

 • 2005 - 2006 Dissenyador de gràfics en temps real per TV a DORNA SPORTS S.L (empresa organitzadora del mundial de Motociclisme).
 • 2006 - 2008 Generalista 3D freelance Arquitectura digital 3D i animacions per empresas del sector Immobiliari
 • 2001 - 2010 Professor de 3D A l’ escola de realització audiovisual de girona - ERAM i freelance 3D
 • 2007 - 2012 Dissenyador de projectes industrials en 3D per ARMACELL CO. (Europa i Asia )
 • 2013 - 2014 Professor Generalista 3D a L’ escola superior de cinema i audiovisuals de catalunya - ESCAC
 • 2013 - 2014 Supervisor Generalista 3D a Minimo VFX - Barcelona ( “The Machine” and “ Monsters Darknight” ) Movies.

Si en voleu saber més cliqueu aquí

Fotografia

peremaruny
Maruny Comas, Pere

Manresa, 1974

Periodista i fotògraf. Especialitzat en fotografia documental i de reportatge, ha treballat com a corresponsal de diferents mitjans al Pròxim Orient. Actualment viu i treballa a Palafrugell.

Si en voleu saber més cliqueu  aquí

Catàleg d'artistes Fotografia

FcoCobos.JPG
Cobos, Francisco

 Huetor Tajar (Granada), 1941

Aficionat a la fotografia i amant de la natura des de sempre, vaig comprar la meva primera càmera quan va néixer el meu primer fill , però només vaig anar fent fotos, com la immensa majoria, en els viatges,  les vacances i en esdeveniments familiars .

Ha estat al jubilar-me i comprar-me una càmera digital quan he reprès l'afició . Després d'un temps sense decantar-me per cap tema en concret, en veure les propostes dels aficionats a la fotografia de natura, entre els quals es troba la meva filla, ha estat quan he orientat la meva afició cap a temes naturals: paisatges, flora i fauna .

Darrere del visor he descobert la gran quantitat i la gran varietat de flors i orquídies silvestres que tenim en els nostres camps, amb els seus vistosos i alegres colors i les seves elegants formes. Detalls en els que normalment no ens fixem i que són sorprenents.

Francisco  Cobos

 

Si en voleu saber més cliqueu aquí

Catàleg d'artistes Fotografia

VilallongaJosep
Vilallonga Anglada, Josep "Cassà"

Girona, 1953

En Josep Vilallonga Anglada “Cassà”, va néixer a Girona el 1953. És llicenciat en Arqueologia per la Universitat de Barcelona i ex-professor de Ciències Socials a l’INS de Cassà de la Selva (Girona). Va formar-se com a fotògraf a Barcelona i va treballar com a tal al Museu Arqueològic d'aquesta ciutat.

És  col·laborador de la revista Gavarres i  ha publicat assíduament  a la revista Yogaworld.  Ha guanyat diversos concursos fotogràfics a Palamós, Sant Felíu de Guíxols, Cassà de la Selva, etc.

Es defineix com un “voyeur” que va pel món amb la càmera a coll. Si bé és cert que de jove va viatjar per diversos països d’Àsia ( Xina, Índia), d’Amèrica Llatina (Perú, Colòmbia, Equador, Bolívia, Panamà, Mèxic, etc.) i d’Àfrica (Marroc i Kènia), des de fa uns anys es dedica a captar amb la seva càmera els escassos instants interessants que pot  trobar en el dia a dia de la seva vida quotidiana a Cassà de la Selva.

Exposicions

1987. Exposició individual a l’Associació Cultural Ahivoy de Sant Feliu de Guíxols.

2009. Exposició individual a la sala “ la Coma” de Cassà de la Selva per la Fira de Santa Tecla. Obres de motiu cassanenc:  “Passejant pels volts de Cassà”.

2012. Exposició individual al cafè-llibreria Context de Girona de diverses fotos de gran format durant el mes d'agost.

2012. Exposició al Cacau de la Rambla de Cassà de la Selva de fotografies de viatge durant els mesos de setembre, octubre, novembre i desembre: "Istambul".

2012. Exposició de 6 fotos de gran format a la Salle Caves Voutées de l'Abbaye de Neumünster de  Luxemburg en el marc d'una mostra col·lectiva d'artistes catalans en motiu del 25 aniversari del Centre Català de Luxemburg.

2013. Exposició al Cacau de la Rambla de Cassà de la Selva. “Passejant pels volts de Cassà” durant els mesos de gener, febrer i març.

2013. Exposició individual de la col·lecció "Persones Humanes" al Casino Guixolenc de Sant Feliu de Guíxols organitzada per l’Agrupació Fotogràfica.

2014.  Exposició individual de la col·lecció "Persones Humanes" al Claustre de l'Hospital de Torroella de Montgrí organitzada per l’Agrupació Fotogràfica durant el mes de gener.

2015. Exposició "Divendres Sant a Girona" dins la Biennal de Fotografia "Mirades" de Torroella de Montgrí.

2015. Exposició individual de la col·lecció "Persones Humanes" al Cercle de Girona.

Publicacions

2015. Publicació del llibre de fotografies "Cassà vist per Josep Vilallonga". Editorial Gavarres. Amb el patrocini de l'Ajuntament de Cassà de la Selva, el suport de la Diputació de Girona i la col·laboració de La Selva, Francisco Oller, Grup Cañigueral i Poliuretanos. Dipòsit Legal Gi-1912-2015. 117 pàg.

Si en voleu saber més cliqueu aquí

 

Fons Arteca - Obres en prèstec Fons Arteca - Fotografia Catàleg d'artistes Fotografia

craig
Clark, Craig Malcolm

Eastbourne (Gran Bretanya), 1949

És un submarinista professional que va començar a practicar la immersió als vuit anys d'edat i que el 1964 es va instal·lar a Tamariu, on compagina el seu treball amb l'afició a la fotografia subaquàtica. Gran amant i coneixedor del medi marí de la nostra costa, l'any 2005  va il·lustrar el calendari editat per l'¡ajuntament de Palafrugell amb imatges de la flora i fauna del fons marí. L'exposició que presenta a la biblioteca és de cavallets de mar, tots trobats al fons de Tamariu.

Catàleg d'artistes Fotografia