Pla, Monse
CELS I MAR
  • Dissabte, 05 Setembre 2009

Monse Pla neix a Barcelona. Deu la seva formació artística a l'Escola d'Arts Aplicades Massana. Després de 1977 Monse Pla ha exposat en nombroses sales, col·laborant al mateix temps en revistes, ràdios i televisions, sobre un tema que el porta al cor: la preservació dels arbres i la protecció de la Natura, i per salvaguardar, a la qual és profunda i activament compromesa. D'altra banda, és a través dels seus llenços que transmet els seus sentiments, nascuts de la contemplació de la Natura, en particular del mar. Actualment, treballa al seu taller de la Costa Brava, al cim d'un penya-segat sobre el mar, a Llançà.

Paral·lelament a la seva carrera artística, la pintora està compromesa i assumeix importants responsabilitats dins les associacions dedicades a la protecció i preservació de la Natura; col·labora també en nombroses revistes, conferències, i participa a programes de ràdio i televisió.

Podem qualificar, la trajectòria pictòrica de Monse Pla com d’abstracció lírica, receptiva a resumir suggestions figuratives de la Terra cap al Cel, d'allò relatiu vers l'absolut. L'artista utilitza les aquarel·les evanescents, i ens convida a participar a les seves vistes penetrants.  

Si en voleu saber més cliqueu aquí

0.0/5 Rating (0 vots)

Comparteix-me!

Deixa un comentari

Estás comentando como invitado.
Prova anti-spam: completa el puzzle!