Informació legal

Aquest lloc web i el domini www.arteca.cat són propietat de l’Ajuntament de Palafrugell, amb domicili al carrer Cervantes núm. 16, de Palafrugell (CP 17200), CIF P1712400H, tel + 34 972 613 100 i correu electrònic Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la..

Sobre els continguts d’aquest lloc, incloent-hi els textos, imatges, obres i dissenys, existeixen drets de propietat intel·lectual que corresponen a l’Ajuntament de Palafrugell o a tercers que n’han autoritzat el seu ús. L’Ajuntament presenta aquests continguts amb finalitats d’informació i oferiment de serveis. De forma general i excepte que s’indiqui expressament el contrari, aquests continguts es poden reproduir, distribuir i comunicar públicament sempre que es faci sense finalitat comercial.

L’Ajuntament de Palafrugell entén que en el moment d’omplir els formularis que figuren en el lloc, l'usuari es considera suficientment informat de les finalitats de la recollida de les seves dades personals i del tractament que se’n derivarà. Excepte indicació expressa en sentit contrari aquestes dades s’integraran als fitxers de l’Ajuntament de Palafrugell per al seu tractament amb les finalitats que s’indiquin en cada cas. Els interessats podran exercir els seus drets d’accés, rectificació, oposició i cancel·lació tot adreçant-se a l’Ajuntament o a la Biblioteca per qualsevol mitjà. Poden obtenir més informació sobre els criteris i mesures en matèria de tractament de dades tot adreçant-se a les adreces de l’Ajuntament que figuren a l’inici d’aquesta nota o a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la..

L’Ajuntament de Palafrugell informa als usuaris del web que les dades personals de l'usuari no seran controlades per galetes (cookies) que en permetin la seva identificació.