Fons Arteca - Pintura

KimSolerBarcaVermella
BARCA VERMELLA

acrílic s/fusta
50 x 31 cm

llorensMarquesb.JPG
Sense títol

acrílic s/ fusta entelada
25 x 17cm

118TerresMaiteCarla
CARLA

Pintura

136Candelaria.JPG
TRES FIGURES A LA PLATJA

oli, tinta s/ paper-coton 220 gr/m2
49,6 x 34,6 cm

AnnaMTorrella
Torrella Font, Anna M.

Terrassa, 1949

Es Arquitecte per l’Escola Tècnica Superior  d’Arquitectura de Barcelona, de la Universitat Politècnica de Catalunya. UPC (Any 1974)

Des de l’any 1975 ha compaginat l’exercici lliberal de la professió amb la docència en la Universitat Politècnica de Catalunya, on ha exercit de professora Titular des de l’any 1975 fins al 2010, en les assignatures de Geometria Descriptiva i Expressió gràfica en la Arquitectura i l’Enginyeria. Es autora de diversos llibres en aquestes matèries  i ha realitzat treballs d’aplicació de les noves tecnologies a la recuperació virtual d’edificis modernistes ja desapareguts, de la ciutat de Terrassa.

L’any 1991 guanya el Premi Cívic d’arquitectura de la ciutat de Terrassa per la construcció de l’edifici situat a Rambla d’Egara 157, per la contribució a la millora de la imatge de la ciutat.

Durant els anys dels estudis universitaris i en l’exercici de la professió  treballa l’aquarel•la com a mitjà d’il•lustració. Però des de sempre se sent atreta per la pintura a l’oli i és per això que , havent finalitzat l’etapa laboral en el món docent, fet que li permet disposar de més temps  inicia el camí en aquest àmbit de la ma de l’Artista Rodolf Saval. 

El  18 de Març al 23 d'abril de 2016 realitza la primera exposició individual a Alter Ego de Palafrugell. 

Del 22 de juliol al 20 d'agost del 2016 participa a l'exposició col·lectiva de pintors de Palafrugell a Mediterrània Espai Fòrum

La estreta vinculació al mon de l’arquitectura i els treballs d’investigació realitzats en el camp del modernisme han motivat que la temàtica de la nova col•lecció en que està treballant  es basi en la pintura a l’oli d’elements ornamentals i edificis del modernisme català. 

Catàleg d'artistes Fons Arteca - Fotografia Fons Arteca - Pintura

147_Montserrat_Abril
Més a prop de la natura

aquarel·la s/paper

128MarquesGrauLloren.JPG
Sabata flors

acrílic sobre fusta entelada
27 x 32 cm

Joan_Om
ENVOLTAT DE SENTIMENT, LLUNY DE PENSAMENT

Pintura
82 x 60 cm
Autor: Om, Joan

montsepla01
HASHYRA

Tècnica de encotònic
55 x 81 cm
Sense marc extern