NOVA UBICACIÓ PER AL FONS ARTECA!

Amb la inauguració de la nova sala polivalent de la biblioteca, el 22 d'abril de 2014, s'obre una nova etapa per a totes les obres del fons Arteca. A partir d'aquest moment, la major part de les obres es poden trobar penjades a les parets d'aquest nou espai. De tal manera que només amb un cop d'ull es pot visualitzar bona part del resultat dels artistes d'aquest col·lectiu i triar quina obra endur-se a casa en préstec.


 

A més a més, en aquesta nova sala també es pot gaudir del mural que va realitzar la Blandine Pellet, amb en Pedro Osuna, amb les obres de la exposició col·lectiva que van realitzar els artistes amb motiu de la primavera i Sant Jordi, el passat 2012. 

L'ús d'aquesta sala està pensat per a totes aquelles activitats de la biblioteca que poden generar més malestar entre els usuaris que necessiten silenci: converses en anglès i francès, clubs de lectura, hores del conte, presentacions, xerrades, tallers, etc. D'aquesta manera es cerca millorar la qualitat del servei sense entorpir les dinàmiques culturals pròpies de la biblioteca de Palafrugell.

 

NOVA UBICACIÓ PER AL FONS ARTECA!

Deixa un comentari

Estás comentando como invitado.
Prova anti-spam: completa el puzzle!