Com formar-ne part de l'Arteca?

LA INCORPORACIÓ DE NOUS ARTISTES ESTÀ

TANCADA TEMPORALMENT FINS A NOU AVÍS. 

1... El primer pas per formar part de l'Arteca és fer-nos arribar per mail (a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.) o en un pen el vostre currículum artístic, estudis, exposicions etc. Cal que ens adjunteu unes imatges que mostrin el vostre treball. Aquestes dades es faran arribar a la comissió Arteca, un cop se us comuniqui la vostra admissió caldrà que signeu el conveni i que  formalitzeu la donació d'una obra artística a la Biblioteca de Palafrugell. Amb aquesta acció, l'interessat passarà a formar part del col·lectiu Arteca i per tant quan hi hagi disponibilitat podrà exposar la seva obra al nostre espai d'exposició.

Els artistes que ho vulguin, poden adreçar-se a Arteca i sol·licitar la possibilitat de fer una segona exposició. Cada any s'ntentarà que puguin repetir un màxim de 2 artistes, cal tenir en compte que es prioritzarà sempre les noves incorporacions.

  • Les obres en donació no han de ser més grans de 150 x150cm. per tal de facilitar-ne l'exposició i el transport.
  • No s'accepten obres que suposin un possible perill o que siguin perennes.
  • Les obres s'han d'entregar amb les condicions per ser exposades (enmarcades en cas que sigui necessari).

2... Descarrega aquí el conveni de cessió. Imprimeix-lo i fes-nos arribar el document junt amb l'obra cedida un cop hagis estat admès.

3... Amb el següent formulari recollim les dades necessàries per tal de classificar l'obra i afegir-la al web.Introdueix les teves dades personals...

Nom i cognoms :
Sisplau escriu nom i cognoms!

Nom artístic :
Escriu el teu nom artístic o pseudònim

Correu electrònic :
Sisplau escriu el teu e-mail!

Telèfon :
Sisplau entra el teu telèfon de contacte!

Foto de l'obra :
Adjunteu una foto en format JPG (max.2Mb). S'utilitzarà per la vostra fitxa dins el web.

Adjunteu una foto en format JPG (max.2Mb). S'utilitzarà per la vostra fitxa dins el web.

Texte sobre l'autor :
Aquest text s'utilitzarà a mode de descripció de l'artista, complementant la foto.

Aquest text s'utilitzarà a mode de descripció de l'artista, complementant la foto.Introdueix les dades de l'obra en cessió...

Títol de l'obra :
Escriu el títol de l'obra en cessió

Any de l'obra :
Escriu l'any de l'obra en cessió

Tècnica :
Escriu amb quina tècnica està realitzada l'obra en préstec

Mides de l'obra :
Escriu les mides de l'obra en préstec


Copia el codi:
Copia el codi:
  ActualitzarSisplau copia aquest codi de verificació!

  

L’Ajuntament de Palafrugell entén que en el moment d’omplir els formularis que figuren en el lloc, l'usuari es considera suficientment informat de les finalitats de la recollida de les seves dades personals i del tractament que se’n derivarà. Excepte indicació expressa en sentit contrari aquestes dades s’integraran als fitxers de l’Ajuntament de Palafrugell per al seu tractament amb les finalitats que s’indiquin en cada cas. Els interessats podran exercir els seus drets d’accés, rectificació, oposició i cancel·lació tot adreçant-se a l’Ajuntament o a la Biblioteca per qualsevol mitjà. Poden obtenir més informació sobre els criteris i mesures en matèria de tractament de dades tot adreçant-se a l'adreça Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.