Visita al taller dels artistes: MARCOS PACHECO I JAVIER GARCÉS (Cliqueu per a més informació)

Dissabte, 7 de juliol a les 10h

ens endinsarem al món de dos artistes del col·lectiu Arteca.  Visitarem els seus tallers a la Bisbal i a Canapost per descobrir com treballen i què els inspira. 

 

 

Ens trobarem al museu Terracotta de la Bisbal, allà visitarem l'exposició Escultures Ceràmiques de Javier Garcés guiats pel mateix artista, tot seguit anirem al centre de la Bisbal a visitar el seu taller.

En una antiga fusteria en un carrer de nom especial  de la Bisbal d'Empordà,  treballa perseverant i amb constància l'escultor, pintor, dibuixant... Javier Garcés.

El Taller:

Taller Javier Garcés

És considerat un artista realista, que domina amb excel·lència la tècnica del dibuix, la pintura i, no diguem la de l’escultura. Les seves obres et fan descobrir l’essència més profunda de l’objecte o persona motiu del seu art. Rosa M. Masana.

Entre les 12 i quarts d'una, amb els cotxes particulars anirem a Canapost al taller de Marcos Pacheco


Taller Marcos Pacheco

El ceramista Marcos Pacheco, malalt de desenfangament de tota la vida, porta el virus del torn a a sang. Potser per això ha assolit amb una naturalitat suprema allò a que molts aspiren sense aconseguir-ho: fusionar art i ofici mantenint els dos termes en el més alt nivell. Eli Moretó.

 

 ATENCIÓ: 

Sortida amb cotxes particulars. L'activitat és gratuïta, però és obligatori inscriure's. Tel 972 30 48 09.

 

 

 

 

Deixa un comentari

Estás comentando como invitado.
Prova anti-spam: completa el puzzle!