Pinzellades de l'Empordà

Fins al 27 de novembre, la sala d'Exposicions de la biblioteca de Palafrugell, acull per primera vegada l'exposició Pinzellades de l'Empordà de lartista palafrugellenc Lluis Masdeu. Són 19 quadres amb molt de color on trobareu diferents paisatges i vistes, del Montgrí, de Palafrugell, de Monells.... No us la perdeu!

Carlets, ceramista exposa a la biblioteca de Palafrugell

La biblioteca de Palafrugell acull des del 26 de setembre i fins al 30 d'octubre l'Exposició Buscant a Ulisses del ceramista Carlets.

Des que va iniciar-se en el món de la ceràmica, en Carlets sempre ha treballat com experimentador de la forma i dels diferents processos a la que la sotmet, centrant tota l’atenció en el fet estètic i el procés que el conforma. En aquesta ocasió la forma és el rajol, fet de fang i pasta de paper, en principi per motius tècnics, perquè no s’esquerdi durant l’assecatge. D’aquesta manera li proporciona,alhora, un altre aspecte: l’efecte de paper cremat, que dóna més textura i fa guanyar la superfície en geografia. Amb el fang també hi barreja sals, solubles amb l’aigua que conté el mateix fang , de manera que quan s’evapora les fa sortir cap a la superfície amb més o menys intensitat, no uniforme; es combinen les variants de l’assecatge (com més seca la peça més color), i del gruix (més gruix = més sals = més color)per aconseguir varietat de resultats.

EXPOSICIÓ ANA RAMALLO

Fins el 29 d'agost podeu veure la nova exposició d'Ana Ramallo a la biblioteca de Palafrugell. 

Objectes totalment artesanals,  creats a partir de troballes a diverses  platges de la Costa Brava o Andalusia. Fustes, petxines, peces de metall... units i reconstruits amb gust i sensibilitat per a poder tornar a ser gaudits i (re)utilitzats.

Passeu a veure l'exposició, us sorprendrà!

PALAFRUGELL DIBUIXA, Inscripcions obertes!

Neix el projecte PALAFRUGELLDIBUIXA 2015/2016 amb l’objectiu de potenciar i difondre el món del dibuix en l’entorn local i donar visibilitat als dibuixants locals. Fomentarem la pràctica del dibuix “in situ” per tal de reflectir en el paper les sensacions que ens arriben a partir de l’observació directa de la vida urbana. Observar, passejar pel municipi, conviure amb la seva gent, veure carrers, places, edificis, i intentar captar-los amb un llapis, bolígraf, retolador, o aquarel•la. Des de la biblioteca de Palafrugell, organitzarem una sortida trimestral, on posarem en pràctica les nostres dots de dibuixant, sovint amagades. 

                                                                                   Animeu-vos!!