Cicle d'activitats PrimARTvera

Un grup d'artistes del col·lectiu Arteca de la biblioteca de Palafrugell organitza per primera vegada un projecte de conscienciació mediambiental a través de l'art.

El projecte sorgeix com a resposta a la pregunta: Des de l'art, podem fer alguna cosa per millorar el medi ambient?

Nosaltres pensem que tothom des de qualsevol disciplina pot ajudar a protegir el medi ambient, per tant des de l'art també.

Com qualsevol altre professional, l'artista pot decidir utilitzar per a  les seves obres materials que siguin respectuosos amb el medi, que no contaminin i que siguin fàcilment reciclables, pot també emprar objectes reutlilitzats que a través de la seva obra tindran una nova vida.

Se'ns acut, però que encara podem fer alguna altra cosa, no és tan immediata, però també pot ser eficaç, a través del nostre art podem crear consciència. Volem que quan observeu les nostres peces us facin pensar, us facin adonar de com és de fràgil el nostre planeta i que si volem que en el futur els nostres fills en continuïn gaudint, l’hem de cuidar i hem de començar a actuar ara mateix.

Els artistes d'Arteca aquesta primavera 

                        REDUÏM, REUTILITZEM, RECICLEM

Així neix: 

Un projecte d’Arteca i la biblioteca de Palafrugell que té l’objectiu de fer-nos reflexionar sobre el medi ambient, amb diverses activitats i una exposició final feta amb materials reciclats, reutilitzats  o de rebuig i/o de temàtica mediambiental.

El cicle d'activitats el vertebrem al voltant de 3 dates relacionades amb el medi ambient:

  • 22 d’abril: Dia internacional de la Mare Terra.
  • 17 de maig: Dia Mundial del Reciclatge.
  • 5 de juny: Dia Mundial del medi ambient.

La primera activitat que proposem és per al dissabte 16 d’abril, es tracta d’ una sortida guiada a peu per descobrir i netejar el nostre entorn natural. Anirem al Dolmen de Can Mina passant per les fonts  Plaja i Mascort. La sortida té una durada aproximada de 3 hores i és apta per a tots els públics.

El dia 22 d'abril, dia Internacional de la Mare Terra publicarem les imatges de la sortida del dia 16.

             

1a activitat.

INSCRIPCIONS OBERTES!! Tel. 972 30 48 09

 

Cicle d'activitats PrimARTvera

Deixa un comentari

Estás comentando como invitado.
Prova anti-spam: completa el puzzle!