Tom Sharpe. Un gentleman a Llafranc. Xerrada.

Divendres, 30 de març a les 19h  amb motiu de l'exposició de fotografies de Tom Sharpe a la biblioteca de Palafrugell, us oferim una xerrada que ens permetrà endinsar-nos en la vida i obra de Sharpe, ho farem de la ma de l'escriptor Miquel Martín, de Montserrat Verdaguer (Presidenta de la Fundació Tom Sharpe) i d'Helena Boadas (gerent de la Fundació Tom Sharpe).

Sereu tots benvinguts!

Taller de dibuix ràpid en imatges

Avui hem fet un taller de dibuix ràpid guiat pel l'artista Cyril Torres. Hem començat dibuixant una persona i hem anat evolucionant amb el mateix dibuix fent-lo molt més ràpid, amb la ma esquerra, de cap per avall, amb els ulls tancats..! Per mostra un dibuix i més...

 

Nova expo Arteca: Pere Amilibia, "Garoines i bogamarins"

Fins al 29 de març podeu visitar la nova expo d'Arteca a la biblioteca, "Garoines i bogamarins" de Pere Amilibia. Artista multidisciplinar establert a l'Empordà i format a les escoles E.I.N.A. i Elisava de Barcelona. Enguany, ha il·lustrat també el cartell de la Garoinada 2017.

Esperem que us agradi i us animeu a visitar-la!

 

 

Inauguració de l'exposició: En algún lugar del purgatorio. (Cliqueu aquí per veure les imatges)

En algún lugar del purgatorio és el nom de l'exposició que l'il·lustrador Alex Quiles presenta dissabte 28 de gener a la Biblioteca de Palafrugell. La inauguració està previst per a 2/4 de 7 de la tarda. 

A veces me imagino un mundo blanco en el que figuras efímeras nacen. Cuando más intento enfocar su imagen, más se diisipan, como cuando una intenta recordar un sueño justo al despertar.

Esta obra refleja esas búsquedas en el mundo opalecente... Purgatorio.

Alex Quiles.

Taller de dibuix ràpid a càrrec de l'artista Cyril Torres

Si us agrada dibuixar i voleu passar una bona estona dibuixant, apunteu-vos al taller de dibuix ràpid de la ma de l'artista Cyril Torres.  És apte per a tots els públics, només heu de portar ganes de passar-s'ho bé dibuixant.

Dissabte, 14 de gener de 2017 a les 11h.

Com que les places són limitades, us aconsellem que reserveu la vostra plaça  trucant al 972 30 48 09.